Volg ons op:
Volg ons op:

Over Lodewijk en Lodewijks Droomtuinen

Met Lodewijks Droomtuinen wil Lodewijk graag uw Droomtuin aanleggen….van A tot Z, van de eerste gedachten op de tekentafel tot oplevering en zelfs de aankleding en styling. U wordt volledig ontzorgd, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw eigen Droomtuin.

Lodewijk Hoekstra is natuurlijk bekend als tv-tuinman en presentator. Zijn liefde voor groen en de natuur zit er al vanaf jongs af aan in. Geboren in 1976 op een 250 jaar oude woonboerderij in de landelijke en groene omgeving van Eemnes. Het is dan ook niet gek dat hij het liefst buiten was en zich bezighield met de natuur. Deze natuur was voor hem vanzelfsprekend. En zijn liefde voor al dat groen groeide en hij keek verder dan zijn eigen omgeving; zijn diverse beroepsopleidingen zijn dan ook ‘groen’ gerelateerd.

Oók besloot hij nog een HBO Bedrijfskunde te volgen en als ondernemer in de groene sector heeft hij daar tot op de dag van vandaag nog steeds veel profijt van.

Naast tv-tuinman en zijn vele ‘groen’ activiteiten, heeft Lodewijk altijd veel gewerkt in grote tuinen, Droomtuinen. Midden in het groen, waarbij hij zoveel mogelijk óók biodiversiteit en duurzaamheid in ogenschouw houdt. Van ontwerp, aanleg tot eindresultaat. Hij geniet van zijn werk en wil mensen inspireren en meenemen in het groene fijne gevoel dat zo belangrijk is voor iedereen.

Welkom bij Lodewijks Droomtuinen.